Yhdessä ❤️ -hoidot

Kraniosakraaliterapia (CST) on hyvin kevyt manuaalinen terapia, jonka avulla pyritään vapauttamaan kehon faskian jännitystiloja, jotka ovat voineet muodostua esimerkiksi trauman, vamman tai leikkauksen seurauksena, sekä tasapainottamaan hermostoa ja elimistön toimintaa. Kranio sopii keveytensä ja käytettävien tekniikoidensa ansiosta myös usein silloin kun muita manuaalisia tekniikoita ei voida käyttää esimerkiksi kovien kipujen vuoksi. Sopii loistavasti myös raskaana oleville.

Kun me elämme läheisessä vuorovaikutuksessa eläintemme kanssa, niin vaikutamme omalla kehonkielellämme eläimiin, halusimme tai emme. Jos koiran tai hevosen oman ihmisen kehossa on jännitteitä (jotka voivat olla peräisin monien vuosien takaa) ne väistämättä näkyvät tavalla tai toisella tavassamme kommunikoida eläinten kanssa.

Haluan olla apuna myös näille omille ihmisille. Yhdessä ❤️ -hoidot ovat siis tarkoitettuja koiralle tai hevoselle, sekä niiden omille ihmisille, jotka eläimen kanssa viettävät paljon aikaa. Koiran kanssa Yhdessä❤️ -hoito voidaan tehdä mahdollisuuksien mukaan niin, että koira pysyy samassa tilassa myös ihmisen hoidon ajan.

Hoitoaikoja varattavissa elokuusta alkaen hintaan:
Yhdessä ❤️ koiralle (koira + oma ihminen) 95€
Yhdessä ❤️ hevoselle (hevonen + oma ihminen) 115€

Hintoihin lisätään mahdolliset matka- ja/tai klinikkakulut. Hinnat sis. Alv 24%