Luennot ja koulutukset

Koirahierontakoulutukset

Päivän koirahierontakurssit viikonloppuisin (la tai su).

Koirahierontaa kotitarpeisiin; oman koiran hieronta teoriassa ja käytännössä. Opi venyttelemään ja hieromaan koirasi turvallisesti ja yksilöllisesti, kirjallinen materiaali. Koulutuksessa oma koira mukana.

Kurssipaikka sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta!


Hevoshierontakoulutukset

Päivän hevoshierontakurssit viikonloppuisin (la tai su).

Hevoshierontaa kotitarpeisiin; oman hevosen hieronta teoriassa ja käytännössä. Opi venyttelemään ja hieromaan hevosesi turvallisesti ja yksilöllisesti, kirjallinen materiaali. Koulutus oman hevosen kanssa tai sopimuksen mukaan.

Kurssipaikka valitsemallanne tallilla tai sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta!


Koira- ja hevoshierontaluennot sekä -koulutukset yhdistyksille ja ryhmille:

Pidän luentoja ja koulutuksia hevosten ja koirien lihashuollosta yhdistyksille, treeniporukoille, oppilaitoksille ja muille hevosten ja koirien lihashuollosta kiinnostuneille. Luennolla/koulutuksessa voidaan käsitellä lihashuoltoa yleisesti, mutta myös eri harrastuslajien näkökulmasta.

Luennon sisällöstä ja kestosta sovitaan aina tapauskohtaisesti yhdessä luennontilaajan kanssa. Luentoon voidaan sisällyttää käytännönharjoittelua osanottajien omilla koirilla/hevosilla ja/tai mallihieronta, jossa näytän hieronnan ja/tai venyttelyt mallihevosella tai -koiralla. Myös pelkän luentotyyppisen tilaisuuden järjestäminen onnistuu.

Ota yhteyttä mikäli yhdistyksenne tai ryhmänne on kiinnostunut luennosta/koulutuksesta, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus.