Koulutus järjestetään Seinäjoella.
Koulutusviikonlopun hinta on 250€ sis. ALV 24%. Paikka kurssille vahvistetaan varausmaksulla (100€), mitä ei palauteta ja loppuosa kurssimaksusta erääntyy 10 päivää ennen koulutusta.

Kraniosakraaliterapia on kevyt manuaalinen hoitomuoto, missä hyödynnetään aivo-selkäydinnesteen kiertorytmiä ja kiertoa estäviä kuormituksia vapautetaan kevyen kosketuksen avulla. Hyvin kokonaisvaltainen kraniosakraalihoito vaikuttaa mm. hermoston toimintaan, hormonaaliseen toimintaan, nestekiertoon, luustoon ja sisäelimiin sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Hoidon tavoitteena on tukea kehon luontaista taipumusta tasapainoon ja herätellä kehon itsekorjautumismekanismia.

Koiran kraniosakraaliterapian perusteet –kurssin tarkoituksena on tehdä kraniosakraaliterapia hoitomuotona tutuksi. Koulutuksessa opetellaan turvallisia perushoitotekniikoita teoriassa ja käytännössä.
Kurssille osallistuvalla on oltava hyvät pohjatiedot koiran anatomiasta ja koulutus on suunnattu täydennyskoulutukseksi jo valmistuneille koirahierojille. Käytännön harjoitukset tehdään kurssilaisten omien koirien avulla.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen tmi.miiamanner@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi kumpaan ajankohtaan ilmoittaudut sekä koulu, missä olet opiskellut koirahierojaksi ja valmistumisaika. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.